Vad jag köpte

Shopping
Metamorphosis ville veta vad jag fyllde shoppingutrymmet med, så här visar jag det :-) Tid, ork och plats var begränsad trots nya väskan, så det blev inte allt för mycket inhandlat. Att väskan var trång berodde på att halva var full med rekvesita till ett föredrag jag höll i Riddersvik, nämligen en lång bärsjal!

På vänster bild syns en bok som jag fick på utbildningen, presentpåsar inför skolavslutningar mm, origamipapper, några godisar inför skolavslutningar mm och två paket. Hur godisarna ser ut och vad som är i paketen kan jag inte avslöja förrän längre fram...

På höger bild finns 100 ballonger, servetter med vårkänsla i form av en groda, 3 vykort med små klippdockor och två par leggings. De svarta är korta som cykelbyxor. De vita är hellånga, men jag ska sy av dem till 3/4 eftersom jag inte lyckades få tag på några sådana.

Fällman, Barbro. Tala och engagera. Presentpåsar från Partystore, Sveavägen. Origamipapper i olika färger, MUJI, Åhléns City. Två paket från Krabat, Kungsgatan. Godis i papperspåse, Caramella, Slöjdgatan.

Ballonger och servetter, Partystore. Vykort, Krabat. Leggings, GinaTricot.


Kommentarer
metamorphosis

Åh, skoj att få kika på resultatet av shoppingen!Ett plus i kanten också för valet av ämnde att tala kring...

2009-05-29 @ 22:30:09
URL: http://metamorphosis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

HomeRiver *

Pyssel, skapande, ekologiskt, barn och familj.

RSS 2.0