Tatueringar på armenIdag fick jag följa med och titta när A gjorde fler tatueringar. Riktigt spännande var det att se på!

Prinsessa för en dagJag hade äran att få följa och fota en tjej som skulle på studentbal. Fantastiskt roligt. Hoppas det blev en magisk kväll och natt!

Här är några bilder mellan fotograferingarna och när hon kom fram till balen.

MåndagsgåvaVilken inledning på veckan!

Efter en natt med alldeles fruktansvärt lite sömn är det inte det roligaste att släpa sig den lilla sträckan till arbetet. Men - vad hände när jag kom dit!?

Jo, jag fick en kofta av en kollega som själv hade fått den i gåva, men inte ville använda den.

Halsband, Pilgrim.
Mobilfoto redigerat i appen Pixlr-o-matic.

Hos grisbonden

Jag har varit och besökt en av länets två kvarvarande grisuppfödare i större format. Det var absolut en upplevelse att träffa hundra grisar :)

NakendiscotI början av Nakendiscot var jag besviken. Det kändes som att jag läste någons dagbok men utan att det gav mig något. Efter ett tag visade det sig ändå boken ge behållning. Det var ingen större läsupplevelse i form av skönlitteratur, däremot intressant snarare om personlig utveckling än om skilsmässor.

En sak som tilltalade mig var att boken kändes ovanligt uppriktig och utlämnande. Det var också spännande att se vilka vägar och händelser som förde Karin framåt efter det chockartade uppvaknandet när hennes man meddelade att han ville skiljas. Det kan vara bra att testa sig fram för att finna sig själv!

Jag ger vidare boken till lilla e!

Nakendiscot, Karin Isberg.
www.nakendiscot.se

HomeRiver *

Pyssel, skapande, ekologiskt, barn och familj.

RSS 2.0