Sommarkänslor!

Har haft välbehövligt lugn helg. Oväntat var när vi av en händelse hamnade hos det fina paret på bilden när vi var på kvällspromenad. Vips åkte vin och öl fram, vi satt och pratade och hade trevligt på deras fina uteplats. Sommarkänslor!

Lördag morgon skuttade jag upp och gjorde det sista arbetet inför min långa sommarledighet, ekonomisk prognos för "mina" avtal. Under dagen åkte en liten pool och vattenspridare fram, vi umgicks med vänner, bjöd på spontanlunch och bara hade det fint. Sommarkänslor!

På kvällen deltog jag och mannen i natt-veteranbilsrally där både släkt och vänner också var med. Det var riktigt roligt, ett separat inlägg är det värt någon dag snart. Hur som helst bjöd det på sommarkänslor!

Idag har vi bara slöat hela dagen, haft lite besök och hälsat på andra lite, tagit dagen som den kommit. Helt enkelt en dag med sommarkänslor :)


Kommentarer
Cecilia

Låter verkligen som ni tagit dagarna som de kommit och bara njutit av det underbara vädret :)

2011-06-12 @ 21:01:41
URL: http://pippilula.blogspot.com
Cecilia

Men! Lämnade en kommentar, men nu finns den inte?!

Well, det jag skrev var att det låter som ni tagit dagarna som de kommit och njutit av det underbara vädret och att sommaren är här :) Precis som man ska!!

2011-06-12 @ 21:32:43
URL: http://pippilula.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

HomeRiver *

Pyssel, skapande, ekologiskt, barn och familj.

RSS 2.0