Litet bokregnHär är en liten hög lästa böcker av helt olika karaktär.

Askungar är en sån där deckare som föräldrar ryser av. En förälder blir kvar på tågstationen vid ett tillfälligt stopp men hinner ikapp tåget med hjälp av taxi. Vid slutdestinationen visar det sig ändå att barnet är borta! Boken följer ganska klassiskt deckarmanér med arbete kring fallet, snabba vändningar och olika personporträtt. Sannolikheten att jag läser de två uppföljarna är stor! Lite roligt var att flera personer var beskrivna ordentligt utanför normaliteten och att olika familjekonstellationer togs upp.

Baddaren var helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Fördomar kring en känd person kan det sammanfattas... Hur som helst var boken en liten må-bra roman, lättläst men ibland både rolig och tänkvärd. Inget riktig djup men ändå rätt djärv och ocensurerad delvis.

Sanningens svärd
testade jag att läsa på rekommendation av vännen M. Visst gillar jag fantasy - så även denna bok. Inledningsvis tyckte jag att boken var väl enkel och lätt läst, men den fick mer spänning och karaktär ju längre jag läste. Visserligen var boken roande för sig, men det är tydligt att den tillhör en lång serie. Så pass lång att jag är tveksam till att kasta mig in i den. Men vi får se - tvåan har redan landat i "att-läsa-högen" ;)

Olsson, Kristina. Askungar.
Hamberg, Emma. Baddaren.
Goodkind, Terry. Sanningens svärd 1 - Sökaren.Kommentarer
Martina - Caily

Sv: Vad glad jag blir att du gillar min blogg. Det är riktigt roligt att jobba med den och ett bra sätt att marknadsföra min webbshop.Vad fin din blogg är med. Jättefina bilder. Hoppas allt är bra med dig annars. Kram till dig med!

2011-12-20 @ 09:15:11
URL: http://caily.se/blogg/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

HomeRiver *

Pyssel, skapande, ekologiskt, barn och familj.

RSS 2.0